Reports / PRO / Hospitality Industry / Встреча специалистов индустрии гостеприимства
1. Языки
On October 11, 2013 a friendly meeting of hospitality business executives took place at
SWISSAM Hospitality Business School. Rector
of the school Walter Spaltenstein with the
SWISSAM management provided the guests with a report on their
up-to-date achievements. Moreover,
general managers, heads of human resourсes and other representatives of
hospitality industry exchanged ideas regarding
hospitality business in Russia, and Saint Petersburg, in particular, and also how schools and universities can help
establishments to achieve its goals.
11
октября 2013 в бизнес-школе SWISSAM прошла дружеская
встреча руководителей компаний сферы гостеприимства. Ректор SWISSAM г-н Вальтер Шпалтенштайн вместе со
своей командой представили гостям вечера отчет о достижениях школы за прошедший
год. Затем генеральные управляющие, менеджеры по работе с персоналом, а также
другие представители индустрии гостеприимства обменялись идеями касательно
гостиничного и туристского бизнеса в России, в частности, в Санкт-Петербурге, а
также обсудили вопросы взаимодействия профильных учебных заведений и предприятий
гостеприимства.
Atakan Turhan, Park Inn by Radisson Pulkovskaya
|
Thomas Steinborn, Sokos Hotels St. Petersburg, General Director |
Anna Kulagina (left) and Olga Lyubenkova (right), SWISSAM
|
Walter Spaltenstein, SWISSAM, Rector |
Patrick Naughter, Renaissance St.
Petersburg Baltic Hotel / Courtyard by Marriott St. Petersburg Vasilievsky
Hotel, General Manager
|
Patrick Farran, SWISSAM, Director of Food and Beverage
Studies (left) and Walter Spaltenstein (right)
|
Charles Otter, AZIMUT Hotel Saint Petersburg, General
Director
|
Shirlynn Lim, Radisson Sonya Hotel St. Petersburg, General Manager
|
Hans Hiertner, SWISSAM, CEO
|
Anna Kistochkina, Sokos Hotels St. Petersburg, HR Director (right) |
The industry representatives pointed out 7 most
important criteria, applied to candidates for a vacancy in hospitality industry:
1. Languages
Relevant: Russian, English, German, Spanish, Portuguese, Italian, and Asian
2. Attitude
Goal setting, enthusiasm, motivation, proactivity
3. Communication skills
Extroverted person
4. Technical / professional skills
Basic skills (financial, property management systems (e.g. Opera PMS), etc.)
5. Awareness
Knowledge of the Hospitality Industry, global trends, news
6. Leadership skills
7. Change-oriented
Constant self-development, modernization
Relevant: Russian, English, German, Spanish, Portuguese, Italian, and Asian
2. Attitude
Goal setting, enthusiasm, motivation, proactivity
3. Communication skills
Extroverted person
4. Technical / professional skills
Basic skills (financial, property management systems (e.g. Opera PMS), etc.)
5. Awareness
Knowledge of the Hospitality Industry, global trends, news
6. Leadership skills
7. Change-oriented
Constant self-development, modernization
Представители
индустрии выделили 7 важнейших по их мнению требований, предъявляемых к кандидатам
на работу в сфере гостеприимства:
Наиболее
актуальны: русский, английский, немецкий, испанский, португальский,
итальянский, а также азиатский.
2. Отношение (к работе, гостям, коллегам) Постановка цели, энтузиазм, мотивация, инициативность
3. Коммуникативные способности
Экстраверт
4. Технические / профессиональные навыки
Базовые знания
(финансовые, системы управления гостиницей/рестораном (например, Opera PMS) и т.д.)
5. Осведомленность
Знание Индустрии
Гостеприимства, тенденций в мире, новостей
6. Лидерские навыки
Важно отметить, что некоторые знания, например, по работе с программами (Opera, Fidelio) может легко дать работодатель, однако такие качества, как коммуникативность, скорее зависят от самого кандидата на работу.
Nikolay Hotelier
7. Ориентированность на перемены
Постоянное саморазвитие,
стремление к модернизацииВажно отметить, что некоторые знания, например, по работе с программами (Opera, Fidelio) может легко дать работодатель, однако такие качества, как коммуникативность, скорее зависят от самого кандидата на работу.
Elena Breus, Coca-Cola Hellenic, PR & communications manager in St. Petersburg |
SWISSAM students // Студенты SWISSAM
|
Nikolay Hotelier
No comments:
Post a Comment